انتقاد جابر قاسمعلی از شتاب‌زدگی در تولید آثار مرتبط با جنگ
فرهنگ عمومی

انتقاد جابر قاسمعلی از شتاب‌زدگی در تولید آثار مرتبط با جنگ

جابر قاسمعلی، فیلمنامه‌نویس، نسبت به تولید و پخش سریع فیلم‌ها و برنامه‌هایی با محوریت جنگ همزمان با ادامه تحولات میدانی انتقاد کرد. او معتقد است ساخت آثار مرتبط با رویدادهای جاری نیازمند زمان، برنامه‌ریزی و فاصله گرفتن از شرایط لحظه‌ای است.

ط
طهورا باکویی
4 بازدید
1 دقیقه مطالعه
انتقاد جابر قاسمعلی از شتاب‌زدگی در تولید آثار مرتبط با جنگ

به گزارش خبرگزاری واژه روز، جابر قاسمعلی، فیلمنامه‌نویس، با اشاره به تولید و پخش برخی آثار سینمایی و تلویزیونی درباره وقایع مرتبط با جنگ، نسبت به سرعت بالای تولید این آثار ابراز نگرانی کرد. به گفته او، در حالی که هنوز تحولات مربوط به این رویداد ادامه دارد و نتیجه نهایی آن مشخص نیست، برخی تولیدات با سرعت به آنتن تلویزیون یا پرده سینما رسیده‌اند.

قاسمعلی با اشاره به این‌که پرداخت مستقیم به رویدادهایی که هنوز به پایان نرسیده‌اند نیازمند دقت و فاصله زمانی است، گفت که ساخت فیلم درباره چنین موضوعاتی فرآیندی زمان‌بر است و در شرایط معمول از نگارش فیلمنامه تا تولید نهایی دست‌کم یک سال زمان نیاز دارد.

او افزود در صورتی که هدف تقویت روحیه عمومی باشد، این کار می‌تواند از طریق ابزارهای سریع‌تری مانند سخنرانی، شعر، سرود یا موسیقی انجام شود، در حالی که ساخت اثر نمایشی برای پرداختن به رویدادهای جاری نیازمند طی شدن زمان و فراهم شدن شرایط مناسب است.

برچسب‌ها: ایران جنگ
اشتراک‌گذاری:

نظرات (0)

برای ثبت نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید.

ورود به حساب

هنوز نظری ثبت نشده

اولین نفری باشید که نظر می‌دهید!