واکنش شاعر افغانستانی به اظهارات ترامپ
سیدرضا محمدی، شاعر شناختهشده افغانستانی، در یادداشتی در صفحه شخصی خود به سخنان اخیر دونالد ترامپ واکنش نشان داده و درباره جایگاه فرهنگی ایران مطالبی منتشر کرده است.
به گزارش واژه روز، سیدرضا محمدی شاعر شناختهشده افغانستانی در یادداشتی کوتاه در صفحه شخصی خود نسبت به اظهارات اخیر دونالد ترامپ واکنش نشان داد.
او در این یادداشت بخشی از یک شعر کلاسیک را نقل کرده و سپس با اشاره به جایگاه تاریخی و فرهنگی ایران نوشته است:
«بت کشمیریام رطلش گران است
لبش خرمترین باغ جهان است
خراسان قدیم جسمهایش
شگفتیهای سبک اصفهان است
دلم خاقان چین دامانش باد
شهید گوشه پیراهنش باد
ایران خرمتر از همیشه خواهد ماند»
محمدی در بخش دیگری از یادداشت خود با نقل خاطرهای از تاجیکستان به نقش فرهنگ و ادبیات در هویت ملتها اشاره کرده و تأکید کرده است که به باور او فرهنگ با بناهای فیزیکی تعریف نمیشود.
این شاعر افغانستانی در پایان نوشته است که به نظر او ملتها با فرهنگ خود زنده هستند و آثار ادبی و میراث فرهنگی نقش مهمی در تداوم هویت آنها دارد.
نظرات (0)
برای ثبت نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید.
ورود به حسابهنوز نظری ثبت نشده
اولین نفری باشید که نظر میدهید!