- میراث فرهنگی - استقبال از ظرفیت گردشگری مازندران

استقبال از ظرفیت گردشگری مازندران

تاریخ 10 آذر 1401 ساعت 13:51:12
منبع: ایرنا
کد خبر: 002257
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مازندران گفت: ۲۷۱ میلیارد ریال سرمایه‌گذاری جدید در حوزه‌های مختلف زیرساختی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران با برنامه ریزی و اراده دولت و همراهی بخش خصوصی منعقد شد.
استقبال از ظرفیت گردشگری مازندران

به گزارش واژه‌روز به نقل از ایرنا، صادق برزگر گفت: بیشترین ورود سرمایه گذاری جدید مربوط به حوزه گردشگری بوده که شامل ۱۸۴ طرح شامل مرکز سرگرمی و تفریحی، هتل آپارتمان، هتل، متل، مجتمع گردشگری، مهمانپذیر، خدمات رفاهی بین راهی، واحد پذیرایی، مرکز گردشگری ساحلی، اقامتگاه بومگردی و محیط های گردشگری در سراسر استان بود.

به گفته وی حجم سرمایه گذاری جدید حدود ۱۳۴ میلیارد و ۴۵۰ میلیون ریال بوده که در صورت تحقق و بهره برداری هفت هزار و ۳۵۱ فرصت شغلی مستقیم را ایجاد خواهد کرد.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مازندران اظهار داشت: طی این مدت مازندران میزبان سرمایه گذاری ۸۱ میلیارد ریالی در ۴۹ طرح میراثی بود که با تکمیل این طرح ها برای ۲۷۳ نفر مازندرانی اشتغال ایجاد می شود.

برزگر اضافه کرد: بیشترین حجم سرمایه گذاری در حوزه میراثی مربوط به مرمت بناهای تاریخی است که مرمت بقعه شمس آل رسول، سقانفار مهدی خیل، مرمت سقانفار کاسما نکلا، تکیه مقریکلا، امامزاده محمد مشهد سرا، حمام میر صفی کروکلا لاله آباد، مرمت حسینیه اسلامی، مرمت چشمه عمارت، مرمت گوهر تپه بهشهر، مرمت کاروانسرای کندوان، مرمت قلعه مارکوه رامسر مرمت پل تاریخی پل سفید و مرمت امامزاده عبدالله ازباران فریدونکنار بخشی از این طرح ها است.

وی گفت: سرمایه گذاران صنایع دستی مازندران را نیز نادیده نگرفته و این بخش میزبان ۱۱ طرح جدید با پیش بینی سرمایه گذاری ۵۶ میلیارد ریال است که شامل خانه صنایع دستی، نمایشگاه صنایع دستی و کارگاه‌های صنایع دستی می شود.

فعالیت ۴۵ طرح در صنعت گردشگری استان

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مازندران همچنین به سرمایه ها و طرح های فعال استان اشاره کرد و افزود: گذشته از سرمایه گذاری های جدید، شاهد فعال سازی برخی از طرح های گردشگری در این مدت بودیم تا اینکه اکنون ۴۵ طرح در حوزه های میراثی، گردشگری و صنایع دستی در حال فعالیت و انجام ساخت و ساز هستند.

به گفته برزگر، حجم سرمایه گذاری این تعداد طرح ۷۳۳ میلیارد و ۴۹۹ میلیون ریال است که در صورت بهره برداری برای هفت هزار و ۲۳۸ نفر اشتغال مستقیم و حدود ۲ هزار نفر نیز اشتغال غیرمستقیم ایجاد خواهد کرد.

وی احداث بازارچه دائمی و ایجاد کیوسک صنایع دستی در شهرستان های ساری و محمودآباد، ساخت چندین واحد هتل، هتل آپارتمان و دیگر زیرساخت های حوزه گردشگری و همچنین طرح های مرمتی را از پروژه های فعال در حوزه سرمایه گذاری برشمرد.

با این حال مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مازندران این میزان سرمایه گذاری را متناسب با ظرفیت استان ندانست و افزود: امیدواریم با همگرایی دیگر نهادهای دخیل در امر گردشگری مسیر را برای ورود بیشتر و قوی تر سرمایه گذاران هموار سازیم.

Bookmark and Share
نظر شما
پاسخ به:

Your Name Description

Your Email Description

Your Website Description

Your Comment Description

 

Parent Comment Description

وارد نمودن نامو ایمیل اختیاری می‌باشد.
آخرین مطالب
پوستر
عضویت در خبرنامه
logo-samandehi
سامانه جامع رسانه ها