حضور کانون پرورش فکری در هفتمین نمایشگاه مجازی کتاب تهران
ادبیات

حضور کانون پرورش فکری در هفتمین نمایشگاه مجازی کتاب تهران

کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با تازه‌ترین آثار چاپ اول و تجدیدچاپی خود در هفتمین نمایشگاه مجازی کتاب تهران شرکت می‌کند.

ط
طهورا باکویی
20 بازدید
1 دقیقه مطالعه
حضور کانون پرورش فکری در هفتمین نمایشگاه مجازی کتاب تهران

به گزارش پایگاه خبری واژه‌روز، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با مجموعه‌ای از آثار چاپ اول و تجدیدچاپی خود در هفتمین نمایشگاه مجازی کتاب تهران حضور دارد.

هفتمین نمایشگاه مجازی کتاب تهران از ۲۶ اردیبهشت تا ۲ خرداد ۱۴۰۵ با شعار «بخوانیم برای ایران» برگزار می‌شود.

انتشارات کانون پرورش فکری با بیش از ۶۰ سال سابقه فعالیت در حوزه کتاب کودک و نوجوان، در این دوره از نمایشگاه با کتاب‌هایی برای گروه‌های سنی مختلف شامل نوزاد (بالای ۰ سال)، نوباوه (بالای ۴ سال)، نوخوان (بالای ۷ سال)، نونهال (بالای ۹ سال)، نونگاه (بالای ۱۲ سال) و نوجوان (بالای ۱۵ سال) شرکت کرده است.

همچنین در روزهای برگزاری این نمایشگاه برنامه‌هایی مانند رونمایی از تازه‌ترین آثار منتشرشده، نشست‌های تخصصی و برنامه‌های فرهنگی تدارک دیده شده است.

مخاطبان کتاب‌های کودک و نوجوان می‌توانند به‌صورت ۲۴ ساعته آثار مورد نظر خود را از طریق هفتمین نمایشگاه مجازی کتاب تهران به نشانی book.icfi.ir تهیه کنند.

لینک کوتاه: https://www.vajehrooz.ir/l/vwzkur
اشتراک‌گذاری:

نظرات (0)

برای ثبت نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید.

ورود به حساب

هنوز نظری ثبت نشده

اولین نفری باشید که نظر می‌دهید!